,

Massimo Barberi


Jenny VåganeKlassisk Hatha Yoga Lærer.

Massimo har praktisert yoga i over 25 år (siden 1991), og har jobbet profesjonelt som yogainstruktør i Italia og i Norge i 18 år. Han har studert indisk filosofi og tradisjonell yoga både akademisk (ved universitetet for religionsstudier CSSR i Trento, Italia) og praktisk ved å studere tradisjonell Hatha Yoga, Raja Yoga og Tantra Yoga med indiske swamier (tradisjonelle yogamunker). Videre har han deltatt på instruktørutdanning gjennom yogainstituttet AMAYE i Sverige og Tyskland (over 500 timer).

Massimo har også samarbeidet med den internasjonale yogaskolen Samadhi (Firenze, Italia).

I 2011 ble han i tillegg sertifisert som ayurvedaterapeut (ayurveda er den medisinske delen av yogatradisjonen) ved the European Institute of Ayurveda (London).

YOGA MED MASSIMO
Øvelsene skjer i rolige bevegelser hvor du lærer riktig pusteteknikk (Pranayama) og god holdning. Yoga gir økt styrke, balanse, bevegelighet, konsentrasjon og kroppskontroll. Gjennom øvelsene gir du slipp på spenninger samtidig som du øker din mentale bevissthet.

Timen avsluttes med en behagelig dybdeavspenning (Yoga Nidra). Timen passer bra for alle (Massimo tilpasser timene og viser variasjoner av asanas for alle nivå).

Anette Richardsen


Anette RichardsenVinyasa Yoga Lærer.

Anette underviser i Vinyasa Yoga. Hun har drevet med yoga i 9 år og har i løpet av de årene testet de fleste yogaretninger før hun landet på Vinyasa.

I tillegg til å være yogainstruktør er hun er utdannet som NLP Coach og har en bachelorgrad i psykologi. Under denne utdannelsen fordypet hun seg i koblingen mellom det fysiske og det psykiske. Yoga er for henne en måte å koble de to, i tillegg til å gi verktøyene for å leve et godt og balansert liv.

Anette er opptatt av å skape en time hvor den enkelte får mulighet til å virkelig komme i kontakt med seg selv, og forhåpentligvis gå ut av timen med ny inspirasjon og energi, i tillegg til en indre ro.

Hun implementerer pust og meditasjon, med en dynamisk og glad yogaflyt.

Anette er gift og har en datter på snart to år.Ingrid Solholm


Ingrid Solholm

Ingrid har sin yoga utdannelse fra yogalærerskolen i Norge i 3,5 år, og hun har spesialutdannelse i yoga for gravide fra samme sted.

Ingrid har studert medisinsk grunnstudiet ved Encefalon/Helsehøyskolen og hun har gått 3 år på Nordisk Teaterskole med fysisk teater.

Ingrid har to barn og hun har undervist i yoga siden 2010.Jenny Vågane


Jenny VåganeJenny har praktisert yoga siden 2003, og undervist i yoga siden 2009. Til daglig jobber Jenny som IT Konsulent, yogalærer og treningsinstruktør.

På grunn av yogaens positive virkninger bestemte Jenny seg for å studere yoga dypere.

Jenny er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge (3 og 1/2 år).

Jenny har spesialisert seg i yoga for gravide hos Janice Clarfield (Australia), og hos Kari Parvati Farestveit (Yogalærerskolen i Norge). Hun har selv to barn og brukte teknikker fra yoga under begge graviditetene og fødslene sine.

I tillegg har Jenny fordypninger i Yoga Nidra, Chakra yoga og Indre stillhet (Antar Mouna).

Jenny har vært og er en av hovedlærerne under den Internasjonale Yogadagen i Norge f.o.m 2015 - 2019. I 2015 ledet hun Norges største yogaklasse med over 1500 yogadeltakere på Telenor Arena.

Jenny leder også yogatimer i Frognerparken med opptil 80 - 100 deltakere.

Jenny har også studert medisin grunnfag på Helsehøyskolen i Oslo.

I tillegg har Jenny en bachelor i Informatikk.Laura Tremblay


Laura TremblayVinyasa Yoga Lærer

Laura har en utdannelse i vinyasa yoga med John Bentham (Eight Treasures Yoga), yin yoga med Sarah Powers og barneyoga fra Oslo Yoga.

I Lauras timer har hun fokus på flytende bevegelser og pust som et verktøy for å komme i kontakt med seg selv, finne balanse og en indre ro.

Laura har et barn og integrerer familieyoga i hverdagen.Kjersti Nenseter


Kari Siwe Haugen

Jeg er utdannet ved Oslo Yoga. Et viktig budskap for meg er at yoga er noe alle kan gjøre. Jeg fascineres av hvordan yogaen kan virke på flere plan i kroppen; ikke bare styrker den oss fysisk, den nærer oss også mentalt og enda dypere. Yogaen kan åpne rom innover og hjelpe oss å komme mer i kontakt med oss selv. Den er også et fantastisk verktøy til å roe ned stressnivået i kroppen.

I min yogaundervisning vektlegger jeg lekenhet, nysgjerrighet, tid til å se innover og kjenne etter i egen kropp, og det er et mål for meg at deltakerne kan finne inspirasjon og støtte til å hente frem sin egen yoga og ta den med seg videre ut i livet.

Jeg underviser i rolig yoga og dynamisk vinyasa flow. Pusteøvelser og kortere meditasjon inngår ofte i timene mine.

Av utdannelse har jeg mastergrad i medievitenskap, og jobber også som innlesingsveileder i Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek.

Trine Berge


Jenny VåganeKundalini Yoga lærer.

Trine Berge er en av Norges mest kjente rawfoodkokk og livstilsveileder. Hun har tidligere gitt ut flere helse- og livsstilsbøker og tidligere i fjor ble hennes siste bok lansert, «Rawfood». Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. I over 15 år har hun vært meditasjonslærer, med fordypnng i mantra og lyd, og terapeut innen vibrasjonsmedisin som ligger som en klangbunn for hennes rolle som kundalini yoga lærer. Trine driver også Superdamebloggen og er kjent for sine kurs, retreater og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat.

"Som yoga & meditasjon lærer ønsker jeg å fasilitere timer hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv og livet. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer."

Kundalini Yoga Kalles "Yoga of Awareness" og er et dynamisk og kraftig verktøy for kropp og sinn. I hovedsak kan man si at kundalini yoga jobber med å aktivere bevissthet og prana (livsenergi) gjennom pust, fysiske øvelser, meditasjon og mantra. Denne yogaformen skiller seg ganske ut fra annen yoga og må bare prøves ut! I kundalini yoga jobber vi mer konkret og direkte på nervesystemet og bevissthet.Lise Mariann


Lise MariannKlassisk Dynamisk Yoga Lærer.

Lise har sin yogautdannelse fra Spania i 2010, men har drevet med yoga lenge. Hun er utdannet samtidsdanser og har et kreativt, lekent og sensuelt forhold til bevegelse.

For Lise handler yoga om å være det man er gjennom ulike kroppslige uttrykk. Gjennom pusten kan ulike følelser oppleves som bevegelse i kroppen. Man kan også kultivere nye veier å gå for kroppen og sinnet.

Lises timer er rolige, men flytende, de åpner og styrker kroppen gjennom en helhetlig praksis.Kari Siwe Haugen


Kari Siwe Haugen

Kari har praktisert yoga og meditasjon siden 2008, og deltatt på en rekke kurs og retreats i yoga og meditasjon, dynamisk yoga samt gravid- og barselyoga.

Kari har fullført en 3-årig yogalærerutdannelse innen klassisk yoga med fordypning i avspenning, pusteøvelser og meditasjon. Kari ønsker at den enkelte skal få oppleve yogaens helhetlige virkning på kropp og sinn.Fri yogaFri Yoga er et lite yogasenter som holder til i trivelige lokaler på Nordstrand Kulturarena (Nordstrand). Fri Yoga ble startet i 2009 av Jenny Vågane.

Vi ble inspirert til å velge navnet Fri Yoga, på grunn av at yoga har en frigjørende virkning på kroppen, sinnet og pusten.

Fri Yoga startet med å undervise yoga ute i det fri, noe vi fortsatt gjør om sommeren.
Om man praktiserer yoga jevnlig får man en fri pust og en fri kropp. Fri Yoga ble dermed et naturlig navnevalg.


Vår yogaFri Yoga har et variert kurstilbud innen yoga og trening. Hos oss får du alt fra klassisk yoga, Vinyasa Flow, Ashtanga yoga og styrke trening. Vi har et kurstilbud som skal passe for alle, enten du er ung eller gammel, frisk eller syk, mann eller kvinne.

Vi har kurs som er:
- Treningsorienterte hvor vi vektlegger teknikk, styrke og bevegelighet (Vinyasa Flow, Ashtanga yoga).

- Helhetlig yoga som tar for seg hele yogaspekteret. Kursene består av en kombinasjon av fysisk trening og uttøying, pusteteknikker, energiøvelser, avspenning, konsentrasjon og meditasjon (Klassisk yoga).

Vi setter også opp workshop fra andre yogaretninger (Yin yoga, Kundalini Yoga, Medisinsk yoga) slik at man skal kunne smake på hva andre yogaretninger har å by på, og for at man skal få en variasjon i sin praksis.

Alle instruktørene har en solid yogalærer utdannelse og noen har lang treningsbakgrunn.

I løpet av 2016 vil det komme flere instruktører og andre yogatyper (yoga for barn og ungdom, og medisinsk yoga).

Fri Yoga i FrognerparkenVi ønsker at så mange som mulig skal få kjennskap til og prøve yoga.

Derfor bestemte vi oss for å tilby "Fri yoga" i Frognerparken hver sommer. Vi har satt opp timer i Frognerparken hver sommer siden 2010. Timene i Forgnerparken har vært svært populære, og vi kan ha med oss alt fra 10 til 100 personer.

Følg med på Facebook Fri Yoga når disse blir satt opp.

Kurs - påmelding

Priser

Kontakt

  • Sikker netthandel med Fri yoga Priser i NOK ink. mva.
  • Jenny Vågane, Ekebergveien 243, 1163 OSLO, Org.nr.: 992 381 639, Telf: 48 13 19 79